קייטרינג לאירועים

אסאדו לאירועים

אוכל דרום אמריקאי מתקשר באופן טבעי לבשר איכותי, וכל מי שביקר בברזיל, ארגנטינה או במדינות נוספות בדרום אמריקה, מכיר את הבשר הטעים והאיכותי, אותו אפשר להשיג יחסית בזול. מבין כל האפשרויות ונתחי הבשר שאפשר למצוא בדרום אמריקה, בולט האסאדו. בשר האסאדו נחשב למעדן שכן הוא מבושל במשך שעות ארוכות ולבסוף, הוא יוצא נימוח ונעים מאוד בפה. עד לפני כמה שנים, הישראלים כלל לא ידעו מה זה אסאדו, וכל "על האש" היה נגמר עם קצת קבבים, פרגיות ונקניקיות, אך עם ההתפתחות של הטרנד הקולינרי, ישראלים רבים מתנסים יותר, מגוונים בסוגי הבשר ובאופן הכנתו, ובתוך כך, מתמחים גם באסאדו.

הטרנד הקולינרי, שהתפתח בזכות תוכניות אוכל, מסעדות פופ אפ, שפים סלבריטאים ודוכנים חדשניים, גרם לכך שגם ארוחות בשריות קפצו קפיצת מדרגה. ישנם גרילים מתוחכמים העובדים על גז, מעשנות, טאבונים ביתיים, וכמובן, מגוון עצום של בשרים, ובתוכם גם אסאדו. היכולת לספק ארוחה בשרית מתוחכמת, משביעה, ומרהיבה היא אפשרית, אם יודעים כיצד לטפל באוכל ולהכין גם מנות אסאדו טובות. לכן, אנשים שרוצים לערוך ארוחה בשרית טובה, יכולים לשכור שירותי קייטרינג אסאדו לאירועים ולקבל משהו שונה.

בבסיסו של קייטרינג אסאדו נמצא כמובן הבשר המשובח, שעובר בישול ארוך מאוד על מנת להגיע לתוצאה הרצויה. כלומר, על אנשי מקצוע שמבשלים קייטרינג אסאדו להגיע כמה שעות לפני האירוע, ולהתחיל להכין את הארוחה כבר בשעות הבוקר המוקדמות. הטיב של קייטרינג אסאדו נקבע לא רק על פי איכות הבשר ואופן הבישול שלו, אלא גם על פי התוספות. יש מספר תוספות שמחמיאות במיוחד לאסאדו, כמו תפוחי אדמה אפויים או שעועית, אך העדיפות היא כמובן שיהיה מגוון רחב, על מנת שכל אחד יוכל לבחור את מה שהוא מעדיף.

בישול ארוך

עשיית בשר זו אומנות, ואסאדו טוב לא פשוט לעשות. צריך להבין בסוג הבשר, לדעת איפה ומתי לקנות אותו, ולעשות אותו במקצועיות, עם הכלים הנכונים, ובעיקר עם הרבה סבלנות, מכיוון שככל שהוא יתבשל זמן ארוך יותר, כך הוא יהיה רך וטעים יותר. לא מדובר בעבודה פשוטה, וגם לא בעבודה שכל איש קייטרינג כללי או בשרי יכול לעשות. אסאדו, כאמור, זה סיפור אחר, מורכב יותר, לאור הטאץ' המיוחד והקשר הישיר למקום רחוק כמו דרום אמריקה.

קייטרינג אסאדו הוא בעיקר מיוחד מאוד, הוא נותן ערך מוסף והוא יוצא דופן גם בעולם הבשרי המגוון של היום. בונוס נוסף בהזמנת קייטרינג אסאדו הוא שלאור הבישול הארוך והעובדה שהאוכל יוצא באיטיות ולאורך זמן, הוא שהאירוע ארוך יותר, הוא בלי לחץ וכזה שמאפשר שהייה נעימה באווירה נעימה ומשוחררת. ההבדל בין קייטרינג אסאדו לבין כל קייטרינג בשרי שקיים היום הוא בקריצה למשהו רחוק ומיוחד יותר, וככזה, הוא חייב לעמוד בציפיות ולספק ארוחה בלתי נשכחת שתגדיר ותשדרג את כל האירוע.