קייטרינג בשרי

קייטרינג בשרי, קייטרינג אסאדו,קייטרינג בשר

מרביתנו בורכנו בהשתתפות באירועים לרב. אירועים שאנו יוזמים ומזמינים אליהם את אורחינו לחגוג עמנו ביחד בשמחה ובכייף, ואירועים שאנו מוזמנים אליהם עבור אותה המטרה. ישנם אירועים הנחגגים בתוך מקום סגור אם מתוך רצון חופשי ואם כתלות במזג האוויר וישנם אירועים הנחגגים בחוץ , לרב באווירה כפרית ואף רומנטית. ישנם אירועים בסגנון סולידי ורגוע וישנם אירועים תוססים עד מאוד. לא משנה כיצד מאופיין האירוע והיכן פיסית הוא נחגג, תמיד ייכלל בו אוכל. ככה זה אצלנו וככה זה האמת גם בתרבויות וארצות אחרות.

האוכל המוגש באירוע משתנה ומותאם הן לאופי האירוע, הן לטעם בעליו והן לתקציב. על מנת שבעלי השמחה ואורחיהם, גם אם מדובר במשפחה בלבד, יוכלו להיות פנויים במאה אחוז לאירוע, לאירוח ולהנאה מכל זה, הכי פשוט, יעיל ומקצועי זה כמובן להיעזר בשירותי קייטרינג.

אז איזה קייטרינג כדאי?

חברות הקייטרינג מתמחות בסוגים וסגנונות שונים של מאכלים. אחד מהיותר נפוצים ואהובים הוא קייטרינג בשרי אשר נעשה בו שימוש בסוגי בשר שונים ובצורות עשייה שונות.

מדוע לשלב קייטרינג בשרי באירוע

אחת הפעולות שמייחדות את הישראלי בסופי שבוע ובחגים בעיקר, היא הנפנוף. כמובן מדובר בנפנוף מעל הבשר שנעשה על גבי המנגל. המשמעות היא שרובנו אוהבים בשר, אוכלים ממנו בכמויות יפות ומקשרים אותו להנאה רחבה גם מעבר לטעם ולשובע. גם ביום יום הבשר מהווה לרב את החלק העיקרי בצלחת אשר לו מתווספות "תוספות". מכאן שהגשת בשר באירוע תתקבל בשמחה אצל רובנו ותיחשב לחלק בעל חשיבות גבוהה שייבחן בחינה מדוקדקת כך שייזכר הרבה לאחר שיסתיים האירוע, הן לטוב והן לרע.

מכאן חשיבות חומרי הגלם וחשיבות אופן העשייה והתיבול בהם עושה שימוש חברת הקייטרינג. כדי לקבל מנת בשר איכותית חובה להשתמש בחומרי גלם איכותיים וטריים וכן לשמור על דרגת עשייה כזו שניתן יהיה להנות מטעמו ומרקמו של הבשר על סוגיו השונים. במיוחד באירועים שנמשכים על פני מספר שעות, חשוב מאוד לשים לב להגשת הבשר בדרגת החימום הנכונה. אף אחד לא מעוניין שאורחיו יצאו מאוכזבים מכך שהוגש להם בשר חרוך/ לא עשוי/ קר/ תפל.

קייטרינג בשרי יכלול כמובן, מעבר לבשר, גם תוספות למיניהן. כל חברה והתוספות הייחודיות לה. לרב הן יתבססו בעיקר על סלטי ירקות למיניהם, אנטיפסטי, לחמים ומגוון מטבלים. גם התוספות הללו יקבלו את תשומת הלב המרבית בהכנתן והגשתן כך שלכל משתתפי האירוע יהיה מבחר עשיר.

האסאדו

את הבשר, על סוגיו השונים, ניתן להכין בדרכים שונות. חלקן דומות לעשייה הביתית, כגון על האש, וחלקן ייחודיות לעשייה פומבית יותר. אחת מהדרכים המיוחדות והמרשימות לעשיית הבשר, במיוחד באירועים, היא האסאדו. בדרך זו נצלה הבשר על הגריל בנוכחות אורחי האירוע שנהנים מהמראה ומקבלים לצלחתם את הבשר מיד עם סיום עשייתו, חם וטעים.