קייטרינג לאירועים

קייטרינג לאירועים, קייטרינג לשבת חתן, קייטרינג לחתונה

בהפקת אירוע מדובר פעמים רבות בפרויקט מורכב עד מאוד המאגד בתוכו מספר תחומים שצריכים לקבל מענה ומשאבים. כאשר כל תחום מקבל את ההתייחסות הראויה ומושקעים בו האנרגיה הדרושה מבחינת זמן, כסף, יצירתיות וכדומה תוך דגש על מקצועיות, גדלים סיכויי ההצלחה והרושם החיובי שיישאר במידה ניכרת.

הכי חשוב – האוכל

אחד מהתחומים החשובים והמשפיעים ביותר על הצלחתו הגבוהה או הנמוכה של האירוע הוא התחום הקולינרי. כל אורח המוזמן לאירוע יבוא במגע עם האוכל שיוגש, במידה כזו או אחרת ואתו תבוא גם הציפייה לקבלת תענוג והנאה ברמה גבוהה.

מכאן שהפקדת המרכיב של האוכל בידי חברת קייטרינג איכותית, מקצועית, מנוסה ואמינה המעניקה שירותי קייטרינג לאירועים, תהיה מעשה חכם ובחירה נבונה.

איך בוחרים בשירות הקייטרינג המתאים  

כאשר מגיע הרגע בו נדרש לבחור מבין חברות הקייטרינג את זו שתענה על הדרישות האישיות ושתהיה המתאימה ביותר להשתלב באירוע הספציפי על מרכיביו ואופיו הייחודי, יש לבחון מספר דברים בטרם תתבצע הבחירה הסופית: האם קיים מגוון ציוד המותאם לסוגי אירועים שונים במגוון מקומות ותנאים, האם גודל והרכב צוות הקייטרינג מותאם לגודל האירוע, מהן צורות ההגשה, האם הקייטרינג מתאים לסוג האורחים מבחינת כשרות, אידיאולוגיה וכדומה, האם קיימת גמישות ויכולת התאמה של האוכל עבור צרכים מיוחדים של אורחים מסוימים, האם דרישות התשלום תואמות את התקציב, האם החברה מומלצת ואמינה,  וכמובן האם תפריט הקייטרינג עונה על טעמנו.

לשם בחינת התפריט נדרשת ראשית ההחלטה איזה סגנון של אוכל מתאים שיהיה באירוע: חלבי, בשרי, טבעוני, צמחוני, מאכלי עדה ועוד בהתאם לקהל היעד. לאחר מכן מומלץ כמובן להגיע לטעימות, להיכרות עם אנשי חברת הקייטרינג והחלפת מידע לשם בניית התפריט המדויק ומתן השירות היעיל והנכון.

קצת יותר על סוגי האוכל

שני סוגי האוכל העיקריים בהם נדרש לבחור עבור האירוע הם אוכל חלבי (קישים, לחמים, גבינות ועוד) ואוכל בשרי (בשרים ותוספות מגוונות). לכל סוג הייחודיות שלו וניתן להתאים כל אחד מהם לכל סגנון של אירוע (קטן ואינטימי, גדול ונוצץ וכדומה) לכל מקום בו מתוכנן האירוע להתקיים (בחוץ במקום מסודר או טבעי, בפנים באולם או מסעדה ועוד), לתקציבים שונים, לטעמים ולצרכים גסטרונומיים מגוונים, כך שכל אחד וכל אחת יכולים ליהנות משירותי קייטרינג ייחודיים ותפורים במדויק. חשוב במיוחד ליצור בהירות ולקיים הצהרת כוונות מול אנשי הקייטרינג, מול השף, מול בעל הקייטרינג עצמו, מול הצוות, המלצרים וכל המעורבים בהפקת האירוע. עבודה משותפת מביאה להצלחה שכולם בסופו של דבר גאים בה.

חברת קייטרינג נותנת מענה בתחומים נוספים מעבר להכנת האוכל והגשתו, כגון דאגה להבאת הריהוט הנדרש וסידורו, כולל כלים ואביזרים נלווים תוך התייחסות למרכיבים העיצוביים התואמים את הקונספט שנסגר מול בעלי האירוע. החברה עוסקת גם בתיאום מול אנשי המקצוע הנוספים המעורבים בהפקת האירוע.