טיפים לבחירת שירותי קייטרינג

אם אתם אוהבים אסאדו, אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. המון בשר אסאדו איכותי, עם עשבי תיבול שמעניקים לבשר טעם מיוחד.

מתכון מיוחד לאסאדו באדיבות השף של הקייטרניג הבשרי שלנו.

יאמיי!

רשימת מצרכים:

5 רצועות של אסאדו (שפונדרה)
תפוחי אדמה
4 ראשי שום
שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס
3 ענפי טימין
6 מחטים של רוזמרין
ניתן להוסיף ירקות שורש(ביד חופשיה)

אופן ההכנה:

מברישים מעט את נתחי אסאדו (שפונדרה) בשמן זית. שימו לב מעט שמן (הנתח הזה שמן מאוד)
מפזרים מעל את עשבי התיבול, מלח גס ופלפל גרוס. מפרקים את כל שיני השום ומפזרים בתבנית בצמוד לנתחים.
עוטפים הכל בנייר כסף,מכניסים לתנור לחום גבוה 220 מעלות למשך שעה וחצי.
לאחר מכן מוצאים מהתנור. לוקחים את כל שיני השום ומתחילים למרוח על הנתח.
מחזירים לתנור עם נייר הכסף מורידים את החום ל 150 מעלות למשך 3 שעות נוספות.
זה הזמן להוסיף תפו"א וירקות שורש  כמה שאתם רוצים, להוסיף את הכל לתבנית מעט מלח, מעט פלפל
וזהו לסגור את הכל לעוד שעה וחצי לפחות.

נתח אסאדו (שפונדרה) הינו נתח מדהים בטעמו אל תוסיפו יותר מידי תבלינים ורטבים!!
אז יאלללה בתאבון ופשוט תהנו.

 

מאמרים נוספים